Indaba

Indaba

INDBYDELSE OG TILMELDING TIL INDABA 2017 FORVENTES AT BLIVE SENDT UD MIDT JANUAR.

Dato: Fredag d. 2. juni – mandag d. 5. juni
Hvor: RYEKOL, Gl. Rye

Hvad skal DU i pinsen?
Gør som mange andre tropsspejdere i divisionen og tag med på INDABA – så er du sikker på at få en masse fantastiske oplevelser, en masse nye venner og samtidig blive udfordret på dine spejderfærdigheder!

Hvad er INDABA?
Et sjovt kursus for tropsspejdere og 1.års seniorer i Gudenå Division. Kurset foregår på RYEKOL, der ligger i Gl. Rye.

Skal jeg så af sted med min patrulje?
Nej, det skal du ikke. INDABA er inddelt i 5 niveauer, efter alder (1., 2., 3. og 4. års tropsspejder + 1. års senior). Du får altså en helt ny gruppe venner, som er på din egen alder og sammen bliver I stillet en masse sjove opgaver af jeres team, som består af en flok friske vejledere!

Hvordan tilmelder jeg mig?
Grundet den stigene opbakning til kurset, er der et loft for maks. antal deltagere på hvert niveau, og derfor også en venteliste. Som spejder skal du sammen med dine forældre tilmelde dig her på divisionens hjemmeside, det vil sige IKKE igennem din tropsleder. Dog skal betaling ske til din tropsleder. Tilmeldingen lukker fredag d. 22. april 2017.

Hver er særlige hensyn?
På tilmeldingen bliver I bedt om at oplyse, hvis spejderen har nogle særlige hensyn, som ledere bør tage hensyn til. Dette er eksempelvis allegier, tager spejderen medicin, fysiske skader, sociale vanskeligheder eller noget helt femte. Vi behandler naturligvis disse særlige hensyn fortroligt og vi beder om dem, da det gør det nemmere at foregribe uheldige og ubehagelige situationer for spejderen og lederne.

Prisen for INDABA: Da tilskuddet grupperne i divisionen giver varierer, skal du kontakte din tropsleder for at få oplyst prisen.

Ved afbud: Melder du afbud i ugen op til Indaba får du tilbagebetalet halvdelen af deltagerprisen. Melder du afbud tidligere tilbagebetales hele beløbet.

Venteliste?
Du vil modtage en e-mail på e-mailadressen opgivet ved tilmelding, hvis niveauet er fyldt op og du er skrevet på ventelisten. Så snart jeg modager et afbud, ringer jeg til den spejder, der står øverst på ventelisten for det pågældende niveau.

Spørgsmål?
Har du/I spørgsmål, som din tropsleder ikke kan svare på, er du velkommen til at kontakte mig på nedenstående mail eller telefon.

Spejderhilsen
Camilla Korntoft (3132 3013, indaba2017 [at] gmail [dot] com)
Kursusleder på INDABA